BAŞKAN AKGÜL'DEN YETİMLER'E İFTAR YEMEĞİ

Mamak Belediyesi'nin ihtiyaç sahibi vatandaşların hayata aktif katılımlarını sağlamak amacıyla düzenlediği faaliyetler hız kesmeden devam ediyor.

12.07.2014 14:24:31 0
BAŞKAN AKGÜL

Mamak Belediyesi’nin ihtiyaç sahibi vatandaşların hayata aktif katılımlarını sağlamak amacıyla düzenlediği faaliyetler hız kesmeden devam ediyor. Ramazan Bayramı öncesinde sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerinden birisini daha sergileyen Mamak Belediyesi, ilçedeki yetim ve öksüz çocukları da unutmadı. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, ilçedeki yetim ve öksüz çocuklarla iftarda bir araya geldi, bayramlık hediyeler verdi. Akgül, Ramazanın güzellikleriyle gönüllerin ve sofraların birleştiğini belirterek, yetim ve öksüzlerle bir arada bulunmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

 Yetimlere iftar sofrası

Saime kadın Meriç Tesisleri’nde gerçekleşen iftar programına Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül,eşi Zeliha Akgül, Meclis Başkanvekili Erdal Ak, Ak Parti Grup Sözcüsü Hamza Aydoğdu, Ak Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer, meclis üyeleri, başkan yardımcıları,Mamak Müftüsü Muharrem Genç ve davetliler katıldı. Yetim ve öksüzlere sahip çıkmak, onların Ramazan neşelerine ortak olmak amacı ile ilk defa bir iftar programı gerçekleştirdiklerinin altını çizen Akgül, Mamak’ta yaşayan 700 yetim ve öksüz çocuğumuzla aynı sofrada bir araya gelip onların gönüllerine umut olmak istedik. Ramazan Ayı’nda her kesimle kucaklaşarak, birlikte iftar yaparak paylaşmanın hazzını ve mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.

 

‘’HABERİN OLDUĞU HER YERDE’’

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER:ABDULLAH ORTAÇ-MAMAK

 

 


38.6° / 25.9°
  • BIST 100

    10668,54%-0,11
  • DOLAR

    33,00% 0,38
  • EURO

    35,32% 0,13
  • GRAM ALTIN

    2455,11% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3987,57% 0,00